Nový informační server 17. 3. 2002

TISKOVÁ ZPRÁVA

Dne 12. března 2002 otevřela firma TAXAMATIC International s.r.o. unikátní Informační server, který najdete pod názvem WWW.CZECHWARE.CZ. (Bohužel, zatím nefunguje v Netscape (4.76), který ještě občas někdo používá!)

CZECHWARE je unikátní, protože neobsahuje žádné reklamní bannery a nepoužívá tzv. „links" směřující na jiné webové stránky. Všechny informace, které tento server poskytuje se nachází skutečně na tomto serveru, což zaručuje vysokou přístupovou rychlost.

CZECHWARE nabízí široké spektrum informací. Návštěvník zde najde turistické informace, informace o hotelech, o gastronomii nebo o možnostech trávení volného času. Unikátní je hledání v rubrice „Business to Business", ve které návštěvník může používat soubor s více než 500 000 adresami. Každá spolupracující firma nebo organizace bude mít rozsáhlou prezentaci kompletně i s fotografiemi. Momentálně je CZECHWARE vyhotoven v českém a anglickém jazyce. Německá a holandská verze se připravuje a bude následovat v dohledné době.

CZECHWARE věnuje speciální pozornost důležitým rubrikám jako je např. trh automobilů a nemovitostí. Spolupracující firmy budou kromě své firmení prezentace také prezentovat svoji komplexní nabídku. Návštěvník si může vybrat nové nebo ojeté automobily nebo přesně naznačit, co hledá na trhu s nemovitostmi. Návštěvník může zanechat „hledací profil", a e-mailem nebo SMS dostane zprávu, jakmile se najde objekt podle jeho požadavků.

Kromě této prezentace v oblasti denních potřeb zde bude místo i pro soukromé a firemní inzeráty. Na inzertní kupón, který bude již brzy možno koupit ve stáncích tabáku, v novinových stáncích a na čerpacích stanicích, můžete napsat svůj inzerát. Jen za 30 Kč může občan nebo firma napsat dva inzeráty, které budou prezentovány na serveru po dobu 1 měsíce.

Bližší informace týkající se této tiskové zprávy Vám poskytne:

TAXAMATIC International s.r.o.
Za Stodolami 670
686 04  Kunovice
Tel.: 0632-548 820
Fax: 0632-548 821
e-mail: info@taxamatic.cz

Kontaktní osoba: J. Kusák